top of page
n.) a warm, affectionate hug, cuddle or snuggle that gives a feeling of a safe place or home
  • Foto van schrijverJeanique de Jager-Kats

Advent met Leopold - Een plan


Ik probeer alles een beetje beknopt te houden, want wie leest er tegenwoordig nog een blog?

Het ging een beetje van: Jeetje wat hebben we het druk deze maanden, Flynns verjaardag, Herfstmarkt op school, Sint Maarten, Emiels verjaardag, intocht Sint (hoewel die toch redelijk stilletjes ons huisje voorbij rijdt), Sint cadeaus maken voor school, afscheid peutergroep, Adventstuintje op school, Oliver jarig (4! hij is4!), Oliver starten op school, Sinterklaas, Kerst..... Je voelt hem zelf vast ook wel, het is veel.En toen wilden we een adventskalender, we kochten een houten huis met laatjes om zelf te vullen, met kleine pakjes, briefjes, activiteiten en elk jaar weer te gebruiken. Tot we op zoek naar pakjes een muisje tegen kwamen "Wat als we nou eens net als Leonie in plaats van cadeautjes bezoek kregen?" Leonie heeft een aantal jaar geleden een geweldige blogserie gemaakt met Albert de Elf.

Het adventshuis ging retour, deze adventskalender zou niet gaan om cadeautjes, maar om verwondering, verrassingen, grapjes, avontuur! En zo ontstond onze voorpret met voorbereidingen van Leopold en zijn huis.

We kochten uit Frankrijk een jaren 70 Lundby poppenhuis en spaarden wat meubeltjes bij elkaar.

Het budget is klein dus we moeten creatief zijn. Ik werd lid van een Lundby facebookgroep, echt fantastisch wat de mensen daar maken.

En nu is het inmiddels 2 december en heeft Leopold gister zijn intrede gedaan in ons huis.


Meer hierover in de volgende blog!

Comments


bottom of page