top of page
n.) a warm, affectionate hug, cuddle or snuggle that gives a feeling of a safe place or home
  • Foto van schrijverJeanique de Jager-Kats

Wat maakte ik de afgelopen maand.

Ik maak veel, altijd, ik word ongelukkig als ik niks creëer. En zeker nu ik bijna socialmedia af ben heb ik tijd over. Dus hier een overzicht van afgelopen maand. Half april leerde ik mezelf met behulp van een boek breien, ik kon wat steken, maar van afkanten, minderen, meerderen, samenbreien had ik nooit gehoord. Dus afgelopen maand stond, zeker gezien we een kindje verwachten eind dit jaar, in het teken van wol en breien. Ook maakte ik voor Flynn een pinksteroutfit (alle kindjes gaan dan in het wit) van wit linnen en een witte jeansstof, ik naaide een belletje aan de broekspijp zodat hij rinkelde als hij liep, hij zag er fantastisch uit. Met het korenbloempje ben ik nog bezig, ze moet nog een bloem in haar hand en het aardbeitje komt bij een aardbeipopje dat ik wil maken 🙂

Ik werk nog aan een truitje van oranje/roest merino, een regenboog babybroekje (ook merino) en een mint vestje, de breiwerkjes zijn zeker niet foutloos, maar ben er best content mee.

De sokjes en het mutsje maakte ik van merino coolwool 


Comments


bottom of page