top of page
n.) a warm, affectionate hug, cuddle or snuggle that gives a feeling of a safe place or home
  • Foto van schrijverJeanique de Jager-Kats

Transparanten doorlichten maken

Ik wilde al een tijd een transparant maken, maar online zijn weinig tutorials te vinden, er is een heel mooi boek, maar ik zoek dingen graag dingen zelf eerst uit, dus keek ik gewoon naar veel voorbeelden op pinterest en besloot maar gewoon te beginnen. De kabouter was mijn eerste, ik vond geen transparant, maar wel de tekening, die tekende ik na. De egel is een combinatie van dingen die ik zag. Het is een leuk klusje, maar zal vast makkelijker gaan met bijvoorbeeld een lichtbak. Ik zou graag de technieken een keer goed leren, maar voor nu best tevreden. Meer transparanten op mijn Pinterest Bord  

Comments


bottom of page