top of page
n.) a warm, affectionate hug, cuddle or snuggle that gives a feeling of a safe place or home
  • Foto van schrijverJeanique de Jager-Kats

Dag 21 en 22. Advent met Leopold


Oh! Ik was dus helemaal vergeten een nieuwsbrief te sturen gisteren! Excuus, ik hoef vast niet veel uit te leggen als ik zo om me heen kijk, mijn hemel wat zijn deze weken stressvol. Hoe dan ook, Leopold.

Gister bleek hij zijn keuken uitgebouwd te hebben! Super fancy en natuurlijk handig voor kerst, hoewel ik niet verwacht dat hij en Kruimel uitgebreid in de keuken gaan staan. Over kerst gesproken, vandaag had hij dus, JAWEL, EEN KERSTBOOM! Echt fantastisch. Het maakt het huis echt helemaal kerstaf. Zijn jullie ook zo benieuwd naar Marie? Het klonk allemaal wat tragisch met die sneeuwstorm enzo..


Comments


bottom of page