top of page
n.) a warm, affectionate hug, cuddle or snuggle that gives a feeling of a safe place or home
  • Foto van schrijverJeanique de Jager-Kats

Dag 15. Advent met Leopold


Vandaag troffen we Leopold aan op zijn stoeltje, boek op zijn schoot, nieuwe lamp. Toch wel gezellig om hem aan te treffen op een andere plek dan zijn bed, hij zal wel tijdens het lezen in slaap gevallen zijn. In ieder geval lijkt hij een goeie dag gehad te hebben, bloemen op de schouw, fruitschaal met fruit, boeken, nieuwe lamp. Het doet me deugd dat hij het gezellig maakt. En dat schreef hij ook in zijn briefje:

Hoi!

Ik lees wat boeken, want heb geen tv, het is een fijne afleiding.

Verder maak ik het hier maar gewoon gezellig.

Ik voel me al een stuk beter!

Opgewekt voorts,

LeopoldIk heb trouwens ook vandaag weer een liedje voor jullie, omdat ik er vooral zelf veel plezier uithaal, Bowie en Bing, echt genoten van dit filmpje. Fijne dag!留言


bottom of page